Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Reminder: kom naar de laatste AI in Education meetup

13 juni 2024

Donderdag 20 juni is het zover: we sluiten de reeks Meetups over AI in het Onderwijs @ FSW van dit collegejaar af met een feestelijke laatste editie, dit keer voor deelnemers van de hele universiteit! 

Sebastiaan Mathot, UD Experimentele Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen vertelt hoe hij en zijn collega’s AI inzetten in hun onderwijs, bijvoorbeeld met een AI-tutor voor het vak Inleiding in de Psychologie. Na zijn presentatie en een discussie kijken we kort met elkaar terug op het afgelopen jaar en richten we onze blik op de toekomst. Napraten kan tijdens de aansluitende borrel. 

Let op: De bijeenkomst is ditmaal van 15:00 tot 17:00 in 5A.42 in het PdlC. 

Ben jij erbij? Meld je aan vóór 18 juni.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.