Universiteit Leiden

nl en

Bestuursleden en ambassadeurs

Het JUL-bestuur bestaat uit 4 vrijwilligers. Daarnaast wordt het bestuur binnen de verschillende universiteitsonderdelen vertegenwoordigd door een ambassadeur.

JUL-bestuur 2018
 

Lilian Boerboom (Voorzitter)

Politicoloog, nieuwsjunkie, fervent lezer en organisator van leuke activiteiten, dat ben ik in een notendop. Daarnaast werk ik als projectmedewerker bij de afdeling Academische Zaken. Dit doe ik nu alweer ruim twee jaar en sinds het begin, heb ik regelmatig deelgenomen aan de door JUL georganiseerde activiteiten. Hier heb ik het altijd naar mijn zin en heb ik veel leuke mensen ontmoet. Dit jaar is het mijn beurt om mensen aan elkaar voor te stellen en leuke evenementen neer te zetten voor collega’s.

Rianne Bouwman (Secretaris)

In mijn dagelijks bestaan houd ik me graag bezig met reizen, lekker eten en drinken, sport, gaming, table top RPG’s, muziek en vele andere vormen van creativiteit. Als dagbesteding kan je me vinden bij de centrale studentenadministratie van SOZ. Samen met de anderen zal ik mijn best doen een JUL neer te zetten waarbij iedereen zich welkom voelt om mee te doen met onze evenementen! Be a froot loop in a world of cheerios!

Sabine Poort (Penningmeester)

Enthousiasteling met een gezonde dosis humor, that’s me! In combinatie met mijn positiviteit en doorzettingsvermogen, zet ik mij naast mijn functie als Projectsecretaris bij het universitair Vastgoedbedrijf, met veel enthousiasme in voor het Penningmeesterschap en kijk ik uit naar goede activiteiten, workshops en gezellige (netwerk)borrels! Mijn hobby’s? Genoeg! Maar het liefst besteed ik mijn vrije tijd aan (portret)fotografie en het stylen van interieurs.

Pim Overgaauw (Penningmeester)

Sinds september 2016 werk ik bij de Universiteit Leiden, eerst bij de Opleiding Sterrenkunde (waar ik ook gestudeerd heb) en nu bij de afdeling Informatiemanagement op het Bestuursbureau. In het echte leven houd ik van reizen, koken, lezen, gamen en borrelen. Tijdens mijn studietijd heb ik veel evenementen georganiseerd, ik begon het te missen en ik zet mij nu graag in om iets leuks neer te organiseren voor medewerkers van de Universiteit Leiden! Ik zie jullie graag op onze activiteiten!

JUL-ambassadeurs

JUL-ambassadeurs zijn de vertegenwoordigers van JUL op de faculteiten en eenheden.

Staat jouw faculteit of eenheid er niet bij en wil je graag ambassadeur worden? Neem dan contact op met het JUL-bestuur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie