Universiteit Leiden

nl en

Bestuursleden

Het JUL-bestuur bestaat uit 4 vrijwilligers. Daarnaast wordt het bestuur binnen de verschillende universiteitsonderdelen vertegenwoordigd door een ambassadeur.

JUL-bestuur
 

Merit Guldemond (Voorzitter)
Met heel veel plezier studeerde ik in Leiden moderne geschiedenis en Internationale Betrekkingen in Utrecht. Sinds enkele maanden werk ik op het Bestuursbureau als communicatiemedewerker, waar ik nu voornamelijk bezig ben met het HR Next Level project. Zonder muziek aan zal je me niet snel vinden, ik ben gek op zingen (al dan niet bewust), stedentrips, concerten en bourgondisch genieten samen met familie en vrienden. Ik kijk uit naar het organiseren van nieuwe activiteiten, waar ik jullie hoop te zien en spreken!

Judith Jongenelen (Secretaris)
Ik ben sinds 2014 werkzaam bij het Housing Office, onderdeel van Studenten- en Onderwijszaken. Met een klein team zorg ik dat een deel van de internationale studenten in Leiden of Den Haag een woning krijgt. Het is een leuke combinatie van praktisch en beleidsmatig werk, en iedere dag is anders.  Ik heb hier in Leiden Film- en Literatuurwetenschap gestudeerd – mijn hobby’s mogen dan ook duidelijk zijn! Daarnaast houd ik van wandelen, podcasts luisteren (vaak tegelijkertijd), en in kringloopwinkels zoeken naar bijzondere jurken en goedkope boeken.

Nikie Veld (Penningmeester)
Sinds februari 2017 ben ik in dienst van de Universiteit Leiden bij Studenten en Onderwijszaken. Na een jaar bij de beurzenafdeling ben ik verhuisd naar International Relations. Voordat ik begon met werken bij de universiteit heb ik hier ook vele jaren gestudeerd en mijn naam gezet in het zweetkamertje. In mijn vrije tijd lees ik veel, ga ik graag op reis en houd ik van taarten bakken. Naast mijn bezigheden als penningmeester voor JUL zal ik mij ook storten op activiteiten die iets te maken hebben met snacks.

Sjoerd Dobbinga (Marketing en Communicatie)
Pas sinds december 2018 werk ik voor de universiteit, als onderzoeksmedewerker bij het Brain and Development Lab van het instituut psychologie. Toch ben ik niet helemaal nieuw bij de universiteit want net als mijn medebestuursleden heb ik ook in Leiden gestudeerd. In dit nieuwe JUL-bestuur zal ik jullie op de hoogte houden van alle activiteiten die we organiseren, dus houd je inbox en onze social-media kanalen in de gaten! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, van fotografie tot pottenbakken, ik doe het allemaal. Verder houd ik van reizen en geniet ik van lekker eten, vooral van toetjes!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.