Universiteit Leiden

nl en

Bestuursleden

Het JUL-bestuur bestaat uit 4 vrijwilligers. Daarnaast wordt het bestuur binnen de verschillende onderdelen van de universiteit vertegenwoordigd door een ambassadeur.

JUL-bestuur
 

Foto Pim Overgaauw

Pim Overgaauw (voorzitter)

In 2018 was ik ook onderdeel van het JUL-bestuur, toen als penningmeester en trainee in het Leiden-Delft-Erasmus Universities-programma. Ik heb het toen zo naar mijn zin gehad dat een tweede bestuursjaar mij een uitstekend idee leek! Niet meer als penningmeester en trainee, maar als voorzitter en beleidsadviseur Institutional Research bij Informatiemanagement op het bestuursbureau, waar ik mij vooral bezighoud met cijfers om beleid te ondersteunen en het zoeken naar waar we binnen de universiteit Big Data & AI-technieken kunnen inzetten.

Met JUL hoop ik dat we zoveel mogelijk kunnen zorgen dat onze leden hun energie en enthousiasme goed kunnen inzetten in hun werk.

Naast werk en JUL ben ik te vinden tussen de planten, boeken of aan de eettafel. Mocht je een suggestie hebben voor één van de drie, dan hoor ik het graag!

Foto Erik Weenk

Erik Weenk (penningmeester)

Afgelopen november ben ik begonnen als data-analist op het bestuursbureau. Wij houden ons bezig met het voorkomen en opsporen van fouten in de (nu nog voornamelijk) financiële administratie. Daarvoor heb ik mijn studie Sterrenkunde hier in Leiden afgerond met als masterrichting Astronomy & Data Science. Oorspronkelijk liggen mijn roots in Apeldoorn, maar inmiddels woon ik al bijna 8 jaar hier in Leiden. Van jongs af aan ben ik vrij sportief geweest en heb ik voornamelijk aan judo en honkbal gedaan. Aan het begin van mijn studietijd ben ik hier echter mee gestopt, maar sindsdien heb ik ook weer andere dingen geprobeerd, zoals hardlopen, boulderen en fitness/powerlifting. Recent ben ik begonnen met CrossFit en dat bevalt erg goed tot nu toe!

Hiernaast vind ik het ook erg leuk om sport te volgen/kijken, met vrienden naar de film te gaan, volg ik veel series, luister ik allerlei verschillende types podcasts en maak ik graag een lekkere maaltijd. Verder ben ik altijd wel in voor gezelligheid of om iets nieuws uit te proberen, dus mocht je nog iets leuks weten, knoop vooral een gesprek met me aan!

Foto Maaike Spuij

Maaike Spuij (secretaris/marketing)

Vorig jaar ben ik begonnen bij Luris, het knowledge transfer office van Universiteit Leiden en het LUMC. Na twee jaar als trainee in het Leiden-Delft-Erasmus Universities-programma houd ik me nu bezig met het versterken van de maatschappelijke impact van onze onderzoekers. Mocht je hier ideeën over hebben kom dan een keer koffie drinken (we hebben de beste koffie van de universiteit denk ik). Bij JUL hoop ik het makkelijker te maken voor jonge medewerkers om elkaar te vinden, zowel professioneel als voor de gezelligheid. Na het werk sta ik graag op het strand, met een volleybal of in m’n hardloopschoenen. Daarnaast ben ik fan van lekker eten en leuke borrels.

Foto Timo Schmal

Timo Schmal (secretaris /marketing)

In Amsterdam heb ik Communicatiewetenschappen gestudeerd. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik graag zou willen werken met studenten. Sinds 1 juni 2019 ben ik dan ook gestart  bij de  Frontoffice Student- en Onderwijszaken. Met veel plezier help ik daar studenten aan o.a. de balie met allerlei vragen over onder andere hun visa-aanvraag, inschrijving, toelating en collegegeld.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en in de sportschool. Ik heb daarnaast altijd muziek aan staan (vinden mijn buren vooral erg fijn als ik heel vals sta mee te zingen onder de douche om 8 uur ‘s ochtends ) en hou erg van films en mooie reizen maken. Al was het op mijn laatste reis -28 graden binnen en buiten (Nepal hoog in de bergen), dat vond ik toch wat minder fijn. Na het organiseren van het personeelsuitje van SOZ kijk ik er nu erg naar uit om vergelijkbare activiteiten te gaan organiseren bij JUL. 

Ik heb er erg veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien en te spreken bij onze activiteiten!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.