Universiteit Leiden

nl en

Bestuursleden

Het JUL-bestuur bestaat uit 5 vrijwilligers. Daarnaast wordt het bestuur binnen de verschillende onderdelen van de universiteit vertegenwoordigd door een ambassadeur.

JUL-bestuur
 

Foto Flora Smit

Flora Smit (voorzitter)

Na mijn BA Korea Studies in Leiden, heb ik mijn MA International Relations and Diplomacy voltooid aan Seoul National University in Zuid-Korea. Sinds mijn terugkomst heb ik gewerkt bij Universiteit Leiden als student-assistent en tutor en mag ik mijzelf nu eindelijk PhD-kandidaat noemen. Mijn onderzoek richt zich op de driehoeksverhouding tussen idolen, agentschappen en fans. Hoe kan deze dynamische relatie een nieuw licht schijnen op onze notie van ‘surveillance’ in de huidige maatschappij. 

Ik ben vrijwel altijd actief geweest in verenigingen en organisaties en wil dit graag voortzetten. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en heb behoefte aan nog meer verschillende meningen, uitingen en bevindingen van verscheidene mensen. Als dit kan tijdens een goede kop koffie, een glas bier of een Japanse whisky, dan is dit een plus. Ik lees in mijn vrije tijd vaak Japanse literatuur of filosofie, maak lange wandelingen en speel games op sombere dagen.

Foto Thijs Stockmans

Thijs Stockmans (penningmeester)

Vorig jaar september begon mijn avontuur als kersverse PhD’er bij Sterrenkunde. Hier zijn we bezig met de ontwikkeling van een nieuw instrument voor aardobservatie. Hierbij willen we alle eigenschappen van licht gebruiken om uiteindelijk Aerosolen (hele fijne vaste/vloeibare deeltjes rondzwevend in de lucht) te kunnen meten.

Privé zit ik niet graag stil en kun je me vinden in de Boulderhal, bij Kung Fu in mijn geboortestad Haarlem of in de keuken. Het kan ook zijn dat je me helemaal niet kunt vinden, omdat ik ergens in het buitenland zit of in een bos (mits het natuurlijk mag).

Doordat ik de nodige tijd in Leiden heb doorgebracht (Bachelor en Master), ben ik verknocht geraakt aan deze stad en alle leuke mensen die er te vinden zijn. Daarom hoop ik ook met JUL nog veel meer van jullie te mogen ontmoeten en te spreken op onze activiteiten!

Foto Vincent Schraa

Vincent Schraa (secretaris)

In het afgelopen jaar ben ik begonnen als procesbeheerder bij de studentenadministratie van Student- en Onderwijszaken. Daar ondersteun ik onder andere de coördinatie van de Joint Degree programma’s en minoren, en de implementatie van nieuwe processen voor ons studentenadministratie-systeem. 

Binnen JUL kijk ik er naar uit om gezellige en interessante activiteiten te organiseren en nieuwe contacten te maken. Zelf geniet ik van reisjes door Azië en Zuid-Amerika, en kijk ik weer erg uit naar de volgende. Daarnaast vind ik het heerlijk om te boulderen en zoek ik nog een bandje om gitaar of drum in te spelen. Mocht je wat weten, dan hoor ik dit graag!
 

Foto Valentina Latenko

Valentina Latenko (Marketing en Communicatie)

In februari 2019 ben ik begonnen als Legal Counsel bij Luris. Luris is de technology transfer office -of ook wel de knowledge exchange office (er wordt gewerkt aan een nieuwe naam)- van Universiteit Leiden en het LUMC. In mijn rol houd ik me vooral bezig met het adviseren van onderzoekers over verschillende IE-gerelateerde onderwerpen in contracten. Zodat daaruit waardevol onderzoek en duurzame samenwerkingen met maatschappelijke partners kunnen ontstaan.

Voordat ik bij Luris begon, heb ik ook aan Universiteit Leiden gestudeerd. Dus ik ben niet al te ver afgedwaald. Ik heb het altijd leuk gevonden om actief en/of betrokken te zijn. Het idee dat wij het beste uit onszelf en ook uit de organisatie waarvoor wij werken kunnen halen, staat me dan ook ontzettend aan. Mijn hoop is dan ook dit bij JUL voort te kunnen zetten. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en ik hoop ook veel van jullie in het echt te mogen leren kennen! 

Foto Aniek Siezenga

Aniek Siezenga (externe relaties)

Vorig jaar ben ik begonnen als PhD'-kandidaat bij FSW. Ik doe onderzoek naar de effectiviteit van een Virtual Reality en smartphone-appinterventie, voor het verminderen van crimineel gedrag. Hiervoor heb ik Orthopedagogiek gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In Rotterdam woon ik inmiddels 7 jaar met veel plezier.

Naast mijn werk ben ik wekelijks op de hockeyvelden te vinden of hardlopend door de stad. Iets minder actieve hobby’s zijn eindeloos praten aan de eettafel, mijn urban jungle vergroten, fietsvakanties ondernemen en uiteraard het werk bij JUL voortzetten en nieuwe mensen ontmoeten. Ik heb veel zin in het jaar, hopelijk tot snel!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.