Universiteit Leiden

nl en

Privé-verzekeringen

Meeùs biedt medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet pakket aan privé-verzekeringen. U profiteert van collectiviteitskorting en regelt in één keer al uw verzekeringen. Van inboedel en auto tot aansprakelijkheid.

Hoe werkt het?

Door al uw verzekeringen in één pakket onder te brengen, weet u zeker dat dubbele dekkingen tot het verleden behoren. U kiest zelf welke verzekeringen u afsluit. Hoe meer verzekeringen in uw pakket, des te lager is de premie die u per verzekering betaalt. U kunt diverse privé-verzekeringen afsluiten op het gebied van vervoer, gezin, huis en reizen.

Verzekeringen afsluiten

U kunt op de website van Meeùs een offerte aanvragen, uw premie berekenen en verzekeringen afsluiten. Om te profiteren van de collectiviteitskorting kiest u voor de collectieve verzekering, niet voor de standaard. Maak hiervoor gebruik van de collectiviteitcode van de universiteit: 10016.

Meer weten?

Heeft u vragen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Meeùs via 071 568 5500. Of loop binnen bij een van de Meeùs kantoren in de regio. De medewerkers staan u graag ter woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie