Oprichting Graduate School Office

De faculteit wil ondersteuning van promovendi versterken en jonge wetenschappers meer duidelijkheid bieden over hun carrièreperspectief, zowel bij een wetenschappelijke als een niet-wetenschappelijke loopbaan. Hiertoe wordt het Graduate School Office opgericht.

Betere ondersteuning

Het Graduate School Office gaat zich richten op meer eenheid en efficiëntie in de administratie en processen, duidelijkere informatievoorziening en meer kwaliteitsborging met betrekking tot de selectie, begeleiding, beoordeling, en scholing van promovendi.

Over de Graduate School
De Leiden University Graduate School for Humanities staat onder leiding van de decaan van de faculteit. De Graduate School wordt gevormd door de wetenschappelijke instituten die onder leiding staan van een wetenschappelijk directeur. Belangrijkste taken zijn het werven, selecteren en toelaten van promovendi, kwaliteitszorg, en bewaken van de voortgang van het promotietraject.