Universiteit Leiden

nl en

Bezoek de Humanities Campus tentoonstelling

Eerder deze week werd bekend wie waar komt te zitten in de nieuwe Humanities Campus. Ben jij benieuwd naar het verleden, het heden en de toekomst van het Witte Singel-Doelencomplex (WSD)? Kom dan naar de Humanities Campus tentoonstelling. Er is ook aandacht voor recente ontwikkelingen: de tentoonstelling laat zien hoe de ontwerpers van de Humanities Campus de ruimtelijke en functionele mogelijkheden van dit gebied hebben onderzocht.

Guided tour

Nieuwsgierig? Bezoek de tentoonstelling op de 1e verdieping van het Lipsius, in de gang naast de werkkamers van IFZ en OSZ (ter hoogte van 1.31-1.38), of doe mee aan de guided tour waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen en meer te leren over de achtergrond van het project en de tot nu toe gemaakte afwegingen.

Er worden guided tours georganiseerd op:

•             Vrijdag 9 december 2016 van 10.00 – 11.00 uur
•             Maandag 12 december 2016 van 16.00 – 17.00 uur

Hiervoor dien je je aan te melden door een mail te sturen aan hc-info@hum.leidenuniv.nl. Er is een beperkt aantal plekken en vol = vol. Bij meer animo plannen we nieuwe data in.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.