Voortgang Humanities Campus

Vanaf juni dit jaar overlegt de universiteit met omwonenden en belanghebbenden in de klankbordgroep Humanities Campus.

In de vijf bijeenkomsten tot nu is gelegenheid geweest om informatie op te halen, vragen te stellen en ideeën in te brengen. In januari/februari volgt nog een sessie waarin de universiteit, alle partijen gehoord hebbende, haar conclusies zal presenteren aan de klankbordgroep. In de klankbordgroep zijn naast de universiteit vertegenwoordigd: de historische vereniging, de gemeente, Vrienden van het Singelpark, de wijkverenigingen en enkele omwonenden, de bewonerscommissie Doelencomplex en woningbouwvereniging De Sleutels. De bijeenkomsten vinden plaats in aanwezigheid van onafhankelijk procesbegeleider, Co Vrouwe.

Meer informatie over het project Humanities Campus