Universiteit Leiden

nl en

Succesvolle eerste webinar Politicologie

In gesprek gaan met studiekiezers kan tegenwoordig ook online. Niels van Willingen, Esther Blom en Siebe de Roest van het Instituut Politieke Wetenschap hebben vrijdag 9 juni 2017 een webinar gegeven, met behulp van SOLO collega's. Nog te bekijken tot en met maandag 19 juni 2017.

De webinar verving de offline matchingsactiviteit voor hun nieuwe bachelorspecialisatie 'International Relations and Organisations', die in september 2017 op de Campus Den Haag zal starten. Toekomstige (internationale) studenten die nog twijfelden of extra bevestiging zochten, kregen o.a. de mogelijkheid om vragen te stellen.

Dankzij de expertise van de SOLO collega’s werd er een setting (achtergrond, camera’s en belichting) gecreëerd zodat de webinar zo duidelijk en goed mogelijk overkwam. 

U kunt de webinar International Relations and Organisations nog bekijken tot en met tot en met maandag 19 juni 2017.

Kijkcijfers

Op het moment van uitzending waren er 150 ‘viewers’ die gemiddeld 57 minuten hebben gekeken. Tot en met dinsdag 13 juni 2017 waren er nog 33 extra kijkers.

Interesse?

Een webinar is in te zetten voor verschillende doeleinden. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan vooral contact op met de eindredacteur van uw organisatieonderdeel of SOLO.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.