Verhuizing PJ Veth gebouw

Onlangs zijn het instituut Wijsbegeerte, het Confucius Instituut, de Academie der Kunsten en Digital Humanities verhuisd naar het PJ Veth gebouw. Het gerenoveerde gebouw is de eerste stap in de ontwikkeling van de Humanities Campus. Deze film geeft een beeld van de verhuizing , de nieuwe inrichting en de medewerkers in het gebouw.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Hoewel de kamers voor de medewerkers van de instituten al klaar zijn en er ook al gewerkt wordt, zijn de werkzaamheden in het gebouw nog niet afgerond. De nieuwe hoofdentree aan de kant van de Hortus is eind augustus klaar voor gebruik. Vanaf het nieuwe studiejaar zijn de onderwijszalen beschikbaar en ook de Study Lounge (zelfstudieplekken) is bijna klaar. In de bibliotheek wordt nog het een en ander geschilderd en de planten voor in de openbare ruimtes zijn besteld.

Vanaf september moet het een feest zijn om door het gerestaureerde gebouw te lopen, waar ontmoeting en verbinding centraal staat.  De officiële opening is op 12 oktober.