NIEUW in fgw.nu: een diverse faculteit & het nieuwe P.J. Veth

Hoe divers is onze faculteit? En hoe kunnen we alle medewerkers en studenten het gevoel kunnen geven dat ze erbij horen? Verder opende het verbouwde P.J. Vethgebouw zijn deuren, hoe bevalt de nieuwe werkplek voor medewerkers? Je leest het allemaal in de decembereditie van fgw.nu, die deze week bij alle medewerkers op de mat valt.

Verder in deze editie

• ‘We zijn eigenlijk al te laat’: Noord-Koreadeskundige Remco Breuker bespreekt de internationale spanningen met Noord-Korea en hoe je als wetenschapper de media kunt gebruiken voor je vakgebied.
  • 3 vragen aan Florian Schneider: Sinoloog Florian Schneider werd verkozen tot beste docent van de Universiteit Leiden. Hoe kreeg hij dit voor elkaar?
  • Honkvaste studenten: Nederlandse studenten staan niet te springen om buitenlandervaring op te doen tijdens hun studie. Is dit een probleem? 3 meningen.
  • Column van Olivier Fajgenblat: In september startte Olivier Fajgenblat zijn termijn als studentlid (assessor) in het bestuur van de faculteit Geesteswetenschappen. “Ik voel me op mijn gemak tussen de kantoormuren van het Lipsius.”

Naast een papieren uitgave is de krant ook digitaal te lezen in het Nederlands én Engels onder dit bericht en in het fgw.nu archief.

Feedback en vragen?

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over de fgw.nu krant. Laat het ons weten door een mail te sturen naar fgw.nu@hum.leidenuniv.nl. Ook als je vragen hebt over de uitgave of de krant niet hebt ontvangen, horen we het graag.

fgw.nu nr. 9 // december 2017 (NL)
fgw.nu nr. 8 // december 2017 (EN)