Bezoek Kyoto Law School

In navolging op een bezoek van onze faculteit aan Kyoto Law School afgelopen november, brachten Prof Yuko Nishitani (Private International Law en contactpersoon voor internationalisering) en Chiyoko Kanno (Kyoto University - European Office/Heidelberg) nu een bezoek aan onze faculteit.

Zij  werden ontvangen door decaan Prof Joanne van der LeunProf Simone van der Hof, Prof Ton LiefaardLucas Noyon en Anette van Sandwijk. In een zeer geanimeerd gesprek werden de verschillende mogelijkheden voor samenwerking besproken welke de komende tijd verder uitgewerkt gaan worden, er bleken veel raakvlakken te zijn.

Studenten van onze faculteit kunnen ook gebruik maken van de universitaire overeenkomst met Kyoto University. Voor 2018/2019 hebben wij een speciaal gereserveerde plek.