Eerste Green Keys duurzaamheidsweek bijna van start

Green Keys, de duurzaamheidscommissie van de Universiteit Leiden, organiseert dit jaar voor het eerst de Leiden University Sustainability Week van 19 t/m 23 februari.

Deze week staat geheel in teken van duurzaamheid met verschillende activiteiten. Waaronder een duurzame kookworkshop, een mini-symposium met korte lezingen over 'Jong en Duurzaam Ondernemerschap', een studieverenigingen-challenge om de beste duurzame activiteit, een clothing swap, docu-avond en een pubquiz waarmee geld wordt opgehaald voor The Ocean Clean-up. Het gehele programma staat online op de website van Green Keys. De evenementen staan ook op de Facebookpagina. Voor sommige workshops en activiteiten hanteren wij een inschrijflijst die ook in het Facebook-evenement is te vinden.