Leiden Law School scoort TOP!

De afgelopen periode zijn er wederom veel "rapportcijfers" uitgedeeld aan ons als faculteit. We mogen écht trots zijn op deze cijfers. Dankzij jullie zijn wij koploper in vele rankings, zowel nationaal als internationaal.

Rankings

• De Times Higher Education (THE) World University Rankings 2018 zijn gepubliceerd en dit jaar is voor het eerst het Subject ‘LAW’ meegenomen. Onze faculteit staat in deze ranking op nummer 20.
  • QS ranking - Leiden Law School is als nummer 32 gerangschikt op de QS World University Rankings 2018. Hiermee is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid wederom de beste Law School van Nederland en de achtste van geheel Europa.
  • De LLM Advanced is een TOP opleiding in de nieuwe masterkeuzengids 2018
  • De master Rechtsgeleerdheid is de nummer één in de nieuwe masterkeuzengids 2018
  • De international masters staan nummer 2 in the most popular LLM Programs Worldwide van de LLM Guide

Reactie decaan Joanne van der Leun