Facultaire WK-pool 2018

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Portugal zich tot Europees kampioen voetbal mocht laten kronen. Dat betekent dat het volgende grote toernooi al weer voor de deur staat. Het WK in Rusland deze keer. Net als 2 jaar geleden schittert Nederland ook dit jaar door afwezigheid. Ook deze keer dus geen oranje straten, geen oranje vlaggetjes, geen oranje tompoezen…. Kortom geen oranje gekte.

Ondanks het ontbreken van Oranje belooft het toch een bijzonder interessant toernooi te worden. Zal Duitsland de wereldtitel weten te prolongeren, zal Brazilië revanche kunnen nemen op het mislukte WK van 4 jaar geleden in eigen land, zullen de Rode Duivels de hoge verwachtingen waar kunnen maken, kan Spanje opnieuw een greep naar de titel doen of gaat een ander land met de eer strijken.

Meer dan genoeg ingrediënten om wat ons betreft een traditie in stand te houden.
Net als bij voorgaande toernooien zal er daarom ook dit keer een facultaire pool georganiseerd worden. Opzet van de pool is gelijk aan voorgaande edities. Dat wil zeggen dat deelname aan de pool €5,00 kost en dat de volledige inleg als prijzengeld aan de beste 5 deelnemers zal worden uitgekeerd. Ook dit jaar zullen we er naar streven om dagelijks tussenstanden, voorzien van volstrekt irrelevante achtergrondinformatie, te verzorgen.

Deelname aan de pool staat open voor iedereen die in of rond het KOG werkzaam is.

Als bijlage een inschrijfformulier. Uiterste inleverdatum:  donderdag 14 juni, 12:00 uur.