Introductiebijeenkomst nieuwe docenten

Bent u nieuw bij onze faculteit? Het faculteitsbestuur nodigt u graag uit voor een van de introductiebijeenkomsten voor nieuwe docenten. Een mooie gelegenheid om collega’s van verschillende instituten en afdelingen te leren kennen.

We helpen u op weg met praktische informatie over het onderwijs aan onze faculteit. Ook geven we tips voor activerende werkvormen, met en zonder ICT. Speciaal voor docenten met een internationale achtergrond is een sessie gewijd aan het Nederlandse onderwijssysteem en culturele verschillen in het onderwijs.

Een aantal reacties van deelnemers van eerdere bijeenkomsten:

“Goede basis voor mijn werk als docent hier aan de faculteit”;

“Zeer bruikbare tips voor mijn onderwijs”;

“Prettig om kennis te maken met docenten van verschillende instituten”;

“Goede mix van procedurele en didactische zaken”.

Meld u aan voor een van de bijeenkomsten op:

• dinsdag 28 augustus 2018
  • donderdag 30 augustus 2018

De bijeenkomst start om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Deelname is kosteloos en inclusief broodjeslunch. Bij voldoende aanmeldingen is er van 13.15 - 15.15 uur een aanvullende bijeenkomst voor docenten met een internationale achtergrond. Alle bijeenkomsten zijn in het Lipsius-gebouw, ruimte 0.02.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Marlous Dekker,
educational adviser Faculty of Humanities