Heb je een idee voor onderwijsvernieuwing? Doe nu een aanvraag!

Heb je een goed idee voor vernieuwing van je onderwijs of innovatie met ICT? Docenten kunnen nu aanvragen voor onderwijsvernieuwing en -verbetering doen.

Learning@LeidenUniversity

Heb je een goed idee voor vernieuwing van je onderwijs of innovatie met ICT? Docenten kunnen nu aanvragen voor onderwijsvernieuwing en -verbetering doen. Deze moeten aansluiten bij de ambities van de universitaire onderwijsvisie Learning@LeidenUniversity en in het speciaal bij de door Geesteswetenschappen geprioriteerde thema’s Onderzoekend leren, Arbeidsmarktvoorbereiding, Skills of Activerend leren.

Ben je geïnteresseerd in het aanvragen van financiering of onderwijsondersteuning, vul dan het aanvraagformulier onderwijsvernieuwing in. Hierin vind je ook alle voorwaarden.

Zoals in het aanmeldformulier staat, verwachten we dat aanvragers hun verzoek op voorhand overleggen met de opleidingsvoorzitter en onderwijsdirecteur.

Heb je vragen over het aanmeldproces of over Learning@LeidenUniversity? Neem dan contact op via: onderwijsvisie@hum.leidenuniv.nl