Universiteit Leiden

nl en

Kinderen en grootouders vieren 444 op Campus Den Haag

De Universiteit Leiden viert haar 444-jarig bestaan en daarom stelde de Campus Den Haag haar deuren open voor de familie en vrienden van de medewerkers. Het werd een gezellige zondagmiddag met activiteiten voor jong en oud. Er waren nog nooit zo veel kinderwagens op Wijnhaven!

Names de Campus Den Haag opende Erwin Muller het programma en daarna kon iedereen iets leuks gaan doen. Populair waren de ‘Meet the professor’- lezingen op de Spaanse Trap waarin de mensen kennis maakten met onderzoek van onze onderzoekers. De kleine kinderen gingen knutselen, kleuren of werden gesmchinkt. De oudere kinderen gingen op speurtocht door Wijnhaven, op zoek naar Professor Bear. 

Laat de campus zien

Op de tweede verdieping van Wijnhaven hing een feestelijke sfeer omdat de gezinnen op de foto gingen of zich rond de knutsel-tafel verzamelden voor een snack of wat te drinken. Uiteraard was er ook tijd om naar je bureau te lopen en te laten zien waar de medewerkers hun tijd doorbrengen.

Feestelijke afsluiting

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de middag afgesloten in de Brasserie. De muziek werd door drie jonge jazz-musici van het Koninklijk Conservatorium. De winnaars van de kleurwedstrijd kregen hun prijs uitgereikt. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.