Kleurwedstrijd Vrienden & Familiedag

Heb jij je al aangemeld voor de Campus Den Haag vrienden & familiedag? Kom gezellig langs op zondag 26 mei voor leuke activiteiten!

Kleine én grote bezoekers kunnen mee doen met de kleurwedstrijd. Download alvast de kleurplaat van Professor Bear, gemaakt door Julia Nolet. Breng de plaat mee op de dag en de mooiste resultaten zullen worden beloond.

Programma

Er zullen verschillende activiteiten zijn, denk hierbij aan een speurtocht, het Migratiespel of een les van een onderzoeker. Kijk in de agenda voor het volledige programma.

De activiteiten zullen plaatsvinden in het Wijnhaven gebouw maar de andere locaties zullen uiteraard ook geopend zijn zodat er de mogelijkheid is om je familie en vrienden rond te leiden.

Laat weten dat je komt

Het is handig als je de leeftijd van de kinderen opgeeft.