Café en restaurant Gorlaeus Collegezalengebouw gesloten

Het café en restaurant van het Gorlaeus Collegazalengebouw (‘de schotel’) staken vanaf 3 juni 2019 tot nader bericht de verkoop. Het Universitair Facilitair Bedrijf is hiertoe genoodzaakt omdat er te weinig gebruik wordt gemaakt van de voorziening.

De ruimte van het restaurant blijft wel toegankelijk voor studenten en medewerkers. Ook blijven de automaten aanwezig met warme en koude dranken en met voorverpakte snacks en snoepgoed.

Voor gebruikers van het collegezalengebouw bevindt de dichtstbijzijnde kantine op de Science Campus zich in het Huygens. Ook de kantines van het Snellius en het Gorlaeus Gebouw blijven zoals gebruikelijk geopend. Deze kantines zijn op weekdagen tussen 10:15 en 14:30 uur geopend.