Universiteit Leiden

nl en

De facultaire 444-feestavond in beeld

Donderdag 12 september hebben we er samen met onze collega's en studenten een mooi 444-feest van gemaakt. Zowel tijdens als na het feest hebben we veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Aan de hand van de foto's en aftermovie blikken we dan ook met veel plezier terug op deze zeer geslaagde avond!

Sfeerimpressie facultaire feestavond - 12 september

Alle foto's van de feestavond zijn terug te vinden in het fotoalbum op onze Facebook pagina. Zit er een foto van jezelf tussen die je liever niet online wilt hebben? Neem dan even contact met ons op via webredactie@hum.leidenuniv.nl.

Bekijk hier alle foto's

After movie 444-feest Geesteswetenschappen

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.