Podcast Aukje Nauta over echt, hecht en oprecht intermenselijk contact in organisaties

'Werk en privé scheiden is zo 2019. Als videobellen ons iets heeft geleerd is het dat onze collega's een privéleven hebben. Katten die zomaar door het beeld lopen. Kinderen die ongevraagd op schoot kruipen. Een echt, hecht en oprecht intermenselijk contact moet bovenaan de agenda van organisaties', zegt sociaal en organisatiepsycholoog Aukje Nauta. Hoe ziet dat er idealiter uit op het werk? Beluister Aukje's aanrader.

Beluister de nieuwste podcast van Aukje Nauta over een echt, hecht en oprecht intermenselijk contact in organisaties (januari 2021)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' maakt organisatiepsycholoog Aukje Nauta zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Ze heeft een gesproken column van 6-7 minuten bij PeoplePowerFM over de kracht van mensen in organisaties.

Aukje's aanraders