Universiteit Leiden

nl en

Studenten Opleidingscommissie Geschiedenis 2019-2020 stellen zich voor

In het studiejaar 2019-2020 jaar staan vijf nieuwe studentleden van de Opleidingscommissie van Geschiedenis klaar om de stem van de student binnen de OLC te vertegenwoordigen. Zij stellen zich kort voor.

Michael Reintjens

Michael Reintjens
Mijn naam is Michael Reintjens en ik ben derdejaars student Geschiedenis. Als Studentambassadeur voor de BA Geschiedenis ben ik erg betrokken bij de opleiding en ik hoop om dat binnen de Opleidingscommissie nog meer uit te breiden. Dit jaar zal ik de Secretaris zijn van de OLC, wat inhoudt dat ik al jullie mailtjes en vragen binnenkrijg en hen bespreekbaar maak tijdens de vergaderingen. Binnen Geschiedenis specialiseer ik mij in politiek-militaire vraagstukken en als richting heb ik gekozen voor Algemene en Koloniale Geschiedenis.

Aysegul Dogan

Aysegul Dogan
Mijn naam is Aysegul Dogan en ik ben tweedejaars studente. Ik wil mij gaan focussen op Algemene geschiedenis en Sociale geschiedenis. Mijn interesses liggen vooral bij de geschiedenis van het Ottomaanse Rijk en Turkije. 

Diede Beckers

Diede Beckers
Diede Beckers vertegenwoordigt de Masterstudenten Geschiedenis in de Opleidingscommissie. Zij volgt momenteel de Master Ancient History en is geïnteresseerd in religie, dagelijks leven en vrouwengeschiedenis in de Grieks- Romeinse oudheid.

Caroline Kreeft

Caroline Kreeft
Mijn naam is Caroline Kreeft en ik ben inmiddels tweedejaars student Geschiedenis. Meerdere dagen per week reis ik met veel plezier vanuit Dordrecht af naar Leiden. Na mijn havo-diploma gehaald te hebben besloot ik om nog een jaar op de middelbare school te blijven om mijn vwo-diploma te halen, waarna ik aan deze studie begonnen ben. Mijn interesses binnen de studie liggen vooral bij Vaderlandse en Sociale geschiedenis.

Maurice van Til

Maurice van Til
Hallo mijn naam is Maurice van Til. Ik ben derdejaars BA student. De richting die ik heb gekozen is Algemene Geschiedenis. Ik interesseer mij hoofdzakelijk in de geschiedenis van het Mongoolse rijk en nomadische Euraziatische geschiedenis in het algemeen. Afgelopen studiejaar (18/19) was ik ook lid van de Opleidingscommissie. Ik heb toen veel geleerd. Ik hoop wat ik toen heb geleerd dit studiejaar meer toe te kunnen passen. Zo hoop ik nog meer voor de opleiding geschiedenis te kunnen betekenen.

Je kan ons bereiken met al je vragen, opmerkingen, klachten of feedback door naar het volgende e-mailadres te mailen: olc-geschiedenis@hum.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.