JSVO-prijs gaat dit jaar naar alle medewerkers van de faculteit

Het afgelopen collegejaar verliep vanwege corona heel anders dan andere jaren. Ook de uitreiking van de JSVO-onderwijsprijzen verliep dit jaar anders dan anders.

Traditioneel worden er ieder jaar tijdens de opening van het facultaire jaar twee prijzen uitgereikt: een voor de beste hoorcollegedocent en een voor de beste werkgroepdocent.

Maar omdat het afgelopen jaar alles anders was, paste de JSVO ook de prijs aan. Vanwege enorme inspanningen die alle medewerkers van de faculteit het afgelopen jaar hebben geleverd om zich aan te passen aan de nieuwe situatie, gaat de prijs dit jaar naar de hele faculteit. Dat maakte assessor Dion Latten bekend in de live talkshow waarmee dit jaar het facultaire jaar werd geopend.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

De onderwijsprijzen worden jaarlijks uitgereikt door het Juridische Studieverenigingen Voorzitters Overleg (JSVO). Vorig jaar gingen de prijzen naar Barend Barentsen en Erwin Dijkstra.

De jury bestaat uit bestuursleden van de studieverenigingen en de assessor van het faculteitsbestuur. Na een gesprek met de genomineerden kiest de jury de winnaars.