Universiteit Leiden

nl en

Terugblik op de Lancering van het Nationaal Actieplan Diversiteit en Inclusie

Op 1 september presenteerden Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het Nationaal Actieplan Diversiteit en Inclusie in het Onderwijs en Onderzoek. De presentatie vindt plaats op de Universiteit Leiden, Campus Den Haag.

Het actieplan moet bijdragen aan een inclusieve, veilige en diverse leer- en werkomgeving waarin iedereen een kans krijgt zich te ontplooien. Daarnaast draagt het actieplan bij aan gelijke kansen voor studenten en onderzoekers en  de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. Ook is er oog voor de diversiteit van de inhoud van onderzoek.

Hieronder vind je de video van de lancering van het actieplan met Nederlandse ondertiteling.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.