Universiteit Leiden

nl en

Studenten Opleidingscommissie Geschiedenis 2020-2021 stellen zich voor

In het studiejaar 2020-2021 jaar staan vijf nieuwe studentleden van de Opleidingscommissie van Geschiedenis klaar om de stem van de student binnen de OLC te vertegenwoordigen. Zij stellen zich kort voor.

Marieke Nolten
Marieke Nolten

Marieke Nolten

Mijn naam is Marieke Nolten en ik ben momenteel derdejaars student Geschiedenis. Binnen de opleiding specialiseer ik in Vaderlandse Geschiedenis en liggen mijn interesses bij cultural memory studies en politieke cultuur. Dit jaar zal ik binnen de Opleidingscommissie de functie van secretaris vervullen. Dat betekent dat ik al jullie vragen en feedback binnenkrijg via onze mail en deze bespreekbaar maak tijdens de vergadering. Schroom dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen!

Lucas van Berkum
Lucas van Berkum

Lucas van Berkum

Mijn naam is Lucas van Berkum en ik ben 24 jaar. Momenteel doe ik de master Cities, Migration and Global Interdependence met als specialisatietrack Governance of Migration and Diversity. Zelf ben ik voornamelijk geïnteresseerd in migratiegeschiedenis van de twintigste eeuw en de uitwerking daarvan op het heden. Dit jaar zal ik mij binnen de opleidingscommissie inzetten voor studenten van de studie Geschiedenis. Twijfel vooral niet om mij te benaderen als je vragen of opmerkingen hebt omtrent studie gerelateerde onderwerpen!

Laura Kimman
Laura Kimman

Laura Kimman

Hai, ik ben Laura! Ik studeer nu 4 jaar geschiedenis en mijn afstudeerrichting is Vaderlandse Geschiedenis. Mijn interesses neigen vooral naar politieke geschiedenis en binnenkort begin ik ook aan de master Geschiedenis: Politics, Culture and National identities.

Sietske Kleijwegt
Sietske Kleijwegt

Sietske Kleijwegt

Ik zit nu in mijn derde jaar van Geschiedenis met de afstudeerrichting economie. Het leukste van de studie vind ik dat er veel gewicht gegeven wordt aan schrijven. Op die manier kunnen wij voor  anderen schetsen hoe het leven er vroeger uitzag.

Sjors Stuurman
Sjors Stuurman

Sjors Stuurman

Mijn naam is Sjors Stuurman. Ik ben vierdejaars student van onze opleiding en heb als afstudeerrichting Nederlandse Geschiedenis gekozen. Sinds het eerste jaar ben ik actief bij de HSVL en ik hoop voor alle jaarlagen een luisterend oor te kunnen bieden. Dus: heb je vragen over de opleiding of de OLC? Schroom niet om mij dan een appje te sturen of de OLC te mailen!

Je kan ons bereiken met al je vragen, opmerkingen, klachten of feedback door naar het volgende e-mailadres te mailen: olc-geschiedenis@hum.leidenuniv.nl.

Groepsfoto OLC Geschiedenis
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.