Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe collega's stellen zich voor!

In de afgelopen periode hebben we een aantal nieuwe collega's mogen verwelkomen binnen het Faculteitsbureau FSW. Omdat wellicht nog niet iedereen het geluk heeft gehad ze te ontmoeten, stellen zij zich hier graag even voor!

Rob Lageveen - Business Controller

Mijn naam is Rob Lageveen, en ben per 1 november 2020 als Business Controller begonnen bij FSW. Na een lange carrière bij KPN,  Connexxion en het Nederlands Meetinstituut heb ik de laatste 9 jaren bij Parnassia in de GGZ gewerkt. Een prima achtergrond om de eerste maanden bij LUBEC mijn kennis en ervaring in te brengen. Mijn eerste indruk na ruim 3 maanden is, wat een leuk instituut en fijne collega’s die ik via Teams heb leren kennen. Ook al heb ik velen nog nooit in het echt gezien, het voelt nu al vertrouwd.

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde, en onze drie kinderen zijn al enkele jaren uitgezworven. Geeft veel vrije tijd die ik graag besteed aan mijn twee kleinzonen, wandelen, lezen en leuke cd’s opsporen in kringloopwinkels. Verder heb ik vooral veel interesse in geschiedenis, waar ik veel over lees. Mijn guilty pleasure is de Donald Duck. Daar komt ook veel geschiedenis in voor.

Ik hoop nog veel met velen fijn samen te kunnen werken!

Kerwin Olfers - Onderzoekstechnicus & programmeur

Per 1 september 2020 ben ik werkzaam bij SOLO als onderzoekstechnicus, programmeur en ondersteuner voor de High Performance Computing clusters. Ik heb de onderzoeksmaster Cognitive Neuropsychology behaald en ben nu in de afrondende fase van een PhD project over de invloed van video games op cognitieve vermogens, beide aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn PhD ben ik actief geweest als docent en coördinator voor cursussen, scripties en stages in de Applied Cognitive Psychology master. Nu zet ik mijn passie voor de technische kant van onderzoek doen (en het toegankelijk maken daarvan), in bij SOLO.

 

Sietske Kroon-Pennings - Communicatieadviseur

Mijn naam is Sietske Kroon-Pennings en sinds 15 november 2020 ben ik werkzaam bij FSW als communicatieadviseur voor het project ‘Een Eigentijdse Lerarenopleiding in Den Haag’. Samen met Pieternel, Gegeen en Joseph zijn we als projectteam enthousiast aan de slag om deze nieuwe lerarenopleiding op te zetten. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het project, wat een bijzonder leuke klus is.

Momenteel werk ik 2 dagen per week bij FSW en daarnaast werk ik bij het Lorentz Center (Faculteit W&N). Dit is een center waar we internationale workshops voor wetenschappers organiseren in alle disciplines. Als pr coördinator ben ik hier verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie.

Voordat ik bij de universiteit in dienst kwam heb ik in verschillende (communicatie)functies gewerkt en ervaring opgedaan met projecten voor uiteenlopende doelgroepen. Ik haal er veel voldoening uit om op een creatieve manier en met een helder verhaal de doelgroep te bereiken. Dat is ook mijn ambitie voor de nieuwe lerarenopleiding.

Gelukkig blijft er naast deze 2 banen ook nog vrije tijd over, die ik graag besteed op de mountainbike, de tennisbaan of bij een concert (zodra dat weer kan). Schrijven doe ik ook graag, en dan vooral in de vorm van (online) columns en blogs.

Heb je vragen over ons project en wil je kennismaken? Je kan mij bereiken via: s.d.m.kroon@fsw.leidenuniv.nl

Bianca Luijpen - Medewerker ICT & Onderwijs

Na 18 jaar als docent Engels in de bovenbouw HAVO/VWO te hebben gewerkt vond ik het tijd voor wat anders. Het werd een combinatie waarin mijn enthousiasme voor digitale tools en mijn onderwijservaring goed van pas komen: ik ben sinds 1 september 2020 medewerker ICT & Onderwijs bij SOLO.

Jullie kunnen bij mij terecht met vragen over Brightspace (en aanverwante tools), digitaal toetsen, OnlineAfspraken en nog heel veel meer dus we komen elkaar vast nog wel tegen!

 

 

Erik van Duijn - Student-assistent ICT & Onderwijs

Ik ben Erik, sinds september 2020 student-assistent bij SOLO en volg de masterspecialisatie Applied Cognitive Psychology, waarbinnen ik mij heb toegespitst op de interactie tussen mens en computer. Bij SOLO houd ik me momenteel voornamelijk bezig met de ondersteuning van online colleges via bijvoorbeeld MS Live Event en Kaltura Live Room en het editen en publiceren van de opnames hiervan.

 

 

 

Thijmen Zaalberg - Medewerker ICT & Onderwijs

Ik ben Thijmen en werk sinds deze zomer bij SOLO. De afgelopen 10 jaar ben ik in verschillende functies betrokken geweest bij het implementeren en ondersteunen van ICT toepassingen in de zorg en het onderwijs. Bij SOLO houd ik me voornamelijk bezig met Brightspace en alles wat daarbij komt kijken.

Naast het werk doe ik veel verschillende sporten; zoals yoga, kickboxen, kite- en golfsurfen. En ik houd erg van vette friet en lange wandeltochten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.