Universiteit Leiden

nl en

CLAIRE opent vier nieuwe kantoren met Office Launch Roadshow

Om het succes van 'AI made in Europe' te verzekeren, opent CLAIRE vier nieuwe kantoren. Met kantoren in Zürich, Oslo, Parijs en Brussel wil deze internationale AI non-profitorganisatie haar bereik in Europa vergroten.

Office Launch Roadshow

De vier nieuwe kantoren vormen een aanvulling op de al bestaande kantoren in Den Haag, Praag, Rome en Saarbrücken. De opening van de nieuwe kantoren wordt gevierd met een Office Launch Roadshow die op 26 mei in Zürich van start gaat en waar je online bij kunt zijn.

Uitwisseling

Voor elk evenement nodigen de bureaus nationale en internationale sprekers uit, waaronder regeringsvertegenwoordigers en panelleden uit verschillende AI-gebieden. De onderwerpen variëren. Elk bureau heeft zijn eigen aandachtsgebied binnen AI. 

Na het plenaire programma kunnen deelnemers elkaar in virtuele cabines ontmoeten en van gedachten wisselen over kunstmatige intelligentie in Europa.

Kom naar de virtuele roadshow

•    Zürich – woe 26 mei - AI4Good: Building a Nexus between Research, Innovation and Society
•    Oslo - don 3 juni - The Nordic Model: Connecting Young Talent
•    Paris - don 17 juni - Together for AI: European and International Partnerships
•    Brussels - vrij 25 juni - AI Innovation Strategy: Public Policy Making

Aanmelden is gratis en kan op de betreffende eventpagina.

CLAIRE is een internationale non-profit organisatie - een netwerk van deskundigen en belanghebbenden op het gebied van AI - die bruggen wil slaan tussen onderzoek, industrie, beleidsmakers en het grote publiek, om te zorgen voor het succes van 'AI made in Europe', gebaseerd op een inclusieve aanpak en op waarden die in Europa en daarbuiten worden gedeeld.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.