Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe samenstelling Instituutsbestuur Psychologie

Per 1 september 2021 is Andrea Evers benoemd tot Wetenschappelijk Directeur (WD) en zal als voorzitter van het instituutsbestuur (IB) het Instituut Psychologie vertegenwoordigen op facultair en universitair niveau. Eric van Dijk zal de portefeuille personeel en financiën op zich nemen en Sander Nieuwenhuis de portefeuille onderzoek. Pascal Haazebroek is bereid gevonden om aan te blijven als directeur opleidingen.

Een goede start toegewenst voor dit nieuwe instituutsbestuur in het nieuwe academisch jaar. Veel dank gaat uit naat Philip Spinhoven, interim wetenschappelijk directeur van het Instituut Psychologie tot 1 september 2021. 

Ondersteuning instituutsbestuur

De essentiële ondersteuning van het instituutsbestuur zal versterkt worden door het aanstellen van Corry Donner als bestuurssecretaris, hierbij ondersteund door Atie Breugem. 

Hoofd instituutsbureau en bedrijfsvoering

Paula van den Bergh is hoofd instituutsbureau, hierbij ondersteund door Emmy Zwetsloot-van Reisen (coördinator bedrijfsvoering). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.