Universiteit Leiden

nl en

Jelle Engelvaart neemt na 22 jaar afscheid: 'Dank voor de warmte en collegialiteit'

Het Kamerlingh Onnes Gebouw zal een van zijn meest vertrouwde gezichten moeten missen: cateringbeheerder Jelle Engelvaart verlaat de Faculteit der Rechtsgeleerdheid na meer dan twintig jaar trouwe dienst en gaat een nieuwe uitdaging aan.

Jelle Engelvaart in het JuCa

Al sinds het jaar 2000 is Engelvaart verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Destijds nog aan de Hugo de Grootstraat, waar de faculteit toen gevestigd was. 'In 2004 verhuisde onze faculteit naar het Kamerlingh Onnes Gebouw. Ik deed de verzorging van bijzondere activiteiten als manager party catering. En de afgelopen zeven jaar was ik manager catering binnen het KOG', blikt Engelvaart terug.

'Met toch een stuk weemoed kan ik terugkijken op een zeer prettige samenwerking met de diverse afdelingen binnen de faculteit’, zegt Engelvaart. ‘Iedere dag ging ik met veel positiviteit en plezier aan het werk om de collega’s, bezoekers, docenten, medewerkers en studenten in de watten te leggen zodat zij zich 100 procent konden focussen op hun werk of studie.'

Universitair Sport Centrum

Vanaf 1 januari 2022 gaat Engelvaart aan de slag als coördinator horeca bij het Universitair Sport Centrum. 'Dat biedt mij de mogelijkheid om binnen de universitaire wereld te blijven maar wel onder een andere paraplu. Ik zal de medewerkers en studenten blijven ontmoeten en we gaan een mooi project tegemoet met de nieuwbouw van het sport- en tentamencentrum op het Bio Science Park.'

Hoewel hij uitkijkt naar zijn nieuwe uitdaging, zal Engelvaart het KOG zeker missen. 'Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, de prettige werksfeer en de persoonlijke aandacht die ik altijd als zeer warm en collegiaal heb ervaren en ook zeker zal missen. In december zal ik nog regelmatig in het KOG zijn om wat zaken af te ronden en afscheid te nemen, dus misschien treffen we elkaar en anders zien we elkaar zeker in de toekomst!'

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.