Universiteit Leiden

nl en

ESOF2022: ook de Faculteit der Rechtsgeleerdheid doet mee

Van 13 tot en met 16 juli vindt in Leiden het EuroScience Open Forum plaats. Deze 10e editie van het grootste interdisciplinaire wetenschapscongres van Europa is dit jaar in een volledig vernieuwde, hybride vorm gegoten, dus online en on-sight. Het Kamerlingh Onnes Gebouw is een van de locaties van het ESOF en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid levert sprekers voor de sessies.

In een wereld die volop in beweging is, verandert de wetenschap mee. Wat betekent dit voor jouw rol als wetenschapper? Wat kun jij bijdragen aan die verandering? Ben je nieuwsgierig naar wat de wetenschap de samenleving te bieden heeft? Wil je jouw vinger op deze tijd leggen? Kom dan naar de grootste algemene wetenschapsconferentie van Europa.

ESOF2022 vindt in Leiden én online plaats. Tijdens de volledig vernieuwde, 10e editie van dit prestigieuze wetenschapscongres kun je de wereld van nu bekijken door een interdisciplinaire bril. ESOF2022 is er voor alle academici, studenten, beleidsmakers, kunstenaars en andere nieuwsgierige geesten die geen genoegen nemen met de beperkingen van hun eigen vakgebied, die interdisciplinaire samenwerking nastreven, die bereid zijn wetenschappelijke avonturen aan te gaan en die benieuwd zijn naar de wereld van morgen.

Crossing Borders, Engaged Science, Resilient Societies

Het overkoepelende thema van ESOF2022 is Crossing Borders, Engaged Science, Resilient Societies. Met meer dan 120 sessies en meer dan 500 sprekers afkomstig uit vele landen belooft dit een hoogst interessante editie te worden. ESOF2022 zet zeven thematische lijnen in de schijnwerpers: Sustainable Environment, Cultural Identities and Transformation, Space for Science, Healthy Societies, Freedom and Responsibility of Science, Science and Business en Sustainable Academic Careers.

Namens de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zullen de volgende wetenschappers optreden als spreker: 

De organisatie van ESOF2022 zoekt vrijwilligers om het forum tot een groot succes te maken. Wil je dit unieke evenement zelf meemaken en de organisatie helpen met de (poster)sessies, tentoonstelling, inschrijving of andere diensnten? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers.esof@leiden2022.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.