Universiteit Leiden

nl en

Houd tijd over: stel naast RfA's, CDA's, MTA's nu ook consultancyovereenkomsten op met de Luris Contract Tool

Maak jij al gebruik van de Luris Contract Tool? Dit is een handig programma waarmee je zelf eenvoudig onderzoeksgerelateerde contracten kan opstellen als je vertrouwelijke informatie wil delen (met een CDA), en/of materiaal wilt delen of ontvangen (met een MTA). Je kunt nu inmiddels met de Tool ook consultancyovereenkomsten opstellen.

Daarnaast kun je ook werkdocumenten opstellen die vaak nodig zijn voor onderzoeksprojecten, zoals de Request for Approval (RfA).

De templates die in de Contract Tool beschikbaar zijn voldoen aan de algemeen geldende voorwaarden. Daarom kun je de overeenkomsten die je met de Contract Tool hebt opgesteld ook meteen doorsturen naar de derde partij, en is het niet nodig dat een Luris Legal Counsel het document checkt of evalueert (dit is alleen nodig bij aanpassingen in de overeenkomst). Kortom, je eigen overeenkomsten opstellen met de Contract Tool zorgt ervoor dat je tijd overhoudt voor andere zaken.

De Contract Tool is te vinden op de medewerkerssite en op de website van Luris. Je hebt geen aparte Toolaccount meer nodig, omdat je kunt Inloggen met je ULCN-logins.

Luris Contract Tool
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.