Universiteit Leiden

nl en

Workshops en trainingen

De universiteit werkt aan een continue professionalisering van haar docenten. Dit gebeurt onder andere via het BKO en SKO programma, maar ook op het gebied van onderwijs en ICT zijn er workshops en trainingen die u kunt volgen.

ICT-trainingen

U kunt ICT-trainingen over onder andere Microsoft Office en Microsoft volgen in Leiden of één van de andere LDE-universiteiten. Trainingen van LDE-universiteiten zijn toegankelijk voor alle medewerkers van deze universiteiten.

Centre for Education and Learning

De LDE-universiteiten hebben samen drie trainingen ontwikkeld op het gebied van online en blended learning. Docenten van de drie universiteiten kunnen deelnemen aan deze trainingen.

ICLON

Ook het ICLON biedt trainingen aan op het gebied van ICT & Onderwijs. U kunt hierbij denken aan trainingen over Blended Learning, Blackboard Basis, Blackboard voor gevordenden training en trainingen over het gebruik van video’s in het onderwijs. Het ICLON biedt ook individueel onderwijsadvies en beantwoordt korte didactische vragen.

Universiteitsbibliotheek

De Universiteitsbibliotheek biedt workshops aan voor studenten, docenten en onderzoekers die gericht zijn op het verbeteren van informatievaardigheden, zoals de toolbox Wetenschappelijke informatie vinden en plagiaatpreventie.

Facultaire workshops en trainingen

Faculteiten bieden ook eigen workshops en trainingen aan. Vaak zijn deze trainingen ook toegankelijk voor medewerkers van andere faculteiten. Neem voor meer informatie contact op met uw ICT en Onderwijscoördinator.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie