Universiteit Leiden

nl en

Workshops en trainingen

De universiteit werkt aan een continue professionalisering van haar docenten. Dit doet zij onder andere via het BKO- en SKO- programma. U kunt ook workshops en trainingen volgen op het gebied van onderwijs en ICT.

ICT-trainingen

U kunt ICT-trainingen volgen in Leiden of bij één van de andere LDE-universiteiten. Trainingen van LDE-universiteiten zijn toegankelijk voor alle medewerkers van deze universiteiten.

Centre for Education and Learning

De LDE-universiteiten hebben samen drie trainingen ontwikkeld op het gebied van online en blended learning. Docenten van de drie universiteiten kunnen zich aanmelden voor deze trainingen.

ICLON

Ook het ICLON biedt trainingen aan op het gebied van ICT & Onderwijs. Denk hierbij aan trainingen over Blended learning, Blackboard basis, Blackboard voor gevorderden en trainingen over het gebruik van video’s in het onderwijs.

Het ICLON geeft u ook onderwijsadvies en beantwoordt korte onderwijsvragen.

Universiteitsbibliotheek

De Universiteitsbibliotheek heeft workshops voor studenten, docenten en onderzoekers. De cursussen helpen informatievaardigheden te verbeteren.

Facultaire workshops en trainingen

De faculteiten hebben ook eigen workshops en trainingen. Vaak kunt u die als medewerker van een andere faculteit ook volgen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met uw ICT- en Onderwijscoördinator >>

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.