Universiteit Leiden

nl en

Deadlines en fases

Het actualiseren en vaststellen van de onderwijsprogramma's is een cyclisch jaarlijks proces. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, stelt de universiteit een proceskaart ter beschikking met een duidelijke weergave van alle deadlines en fases. Zo weet u precies wat er wanneer van u wordt verwacht.

In de proceskaart zijn de rollen van de commissie onderwijsvoorbereiding, studiecoördinator, opleidingsvoorzitter, opleidingscommissie, het instituut en het faculteitsbestuur bij het vaststellen van het programmaschema overzichtelijk vastgelegd.

Proceskaart onderwijsprogramma’s

Download de proceskaart

Downloaden

Wijzigingen in het Leids Register

Alle voorstellen voor wijzigingen in het Leids Register dienen uiterlijk 1 december te worden ingediend bij de Commissie Onderwijsvoorbereiding. Na advies van de medezeggenschap (OLC, Commissie Onderwijs, Faculteitsraad), de Commissie Onderwijsvoorbereiding en Communicatie en Werving worden de gewenste wijzigingen in februari vastgesteld door het Faculteitsbestuur.  Vervolgens worden de wijzigingen voorgelegd aan het CvB voor opname in het Leids Register van Opleidingen (LRO). De procedure houdt rekening met voorbereidingstijd en tijd voor werving. Na het vaststellen van het Leids Register is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het aanbod. Meer informatie over het Leids Register vindt u hier.

Voor het Leids Register 2020-2021 dienen wijzigingsvoorstellen ingediend te worden vóór 1 december 2018 Het tijdpad vindt u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie