Universiteit Leiden

nl en

Jaarafspraken

Bent u wetenschapper? Of bent u werkzaam als niet-wetenschappelijk personeel en ingeschaald vanaf schaal 11? Dan heeft u de mogelijkheid om met uw leidinggevende een jaarafspraak te maken.

Jaarafspraak aanvragen

U vraagt een jaarafspraak aan via het Serviceplein onder de tegel 'Mijn personeelsmutaties', 'Rooster(uren) wijzigen'.

Aanvragen via het Serviceplein

Bij een jaarafspraak maakt u met uw leidinggevende afspraken over te behalen resultaten, te verrichten taken en uw bereikbaarheid en aanwezigheid. U bent vervolgens vrij om uw tijd zelf in te delen. Er worden geen verlofuren bijgehouden. Het aantal verlofuren staat aan het einde van het kalenderjaar automatisch op nul. Dit betekent ook dat u geen verlofuren kunt verkopen via het keuzemodel.

Extra verlof opbouwen

U kunt ook een jaarafspraak maken in combinatie met de meerjaren spaarvariant. Via de meerjaren spaarvariant kunt u jaarlijks verlof sparen door extra te werken (maximaal 72 uur), zodat u in de toekomst langdurig met verlof kunt gaan voor bijvoorbeeld een sabbattical.

Hieronder vindt u een overzicht van het aantal te werken uren per jaar bij een full time dienstverband (38 uur per week):

Jaar Aantal te werken uren
2019 1.675,60 uren

Jaarafspraken tijdens ziekte

Als u ziek/arbeidsongeschikt wordt, moet u nieuwe afspraken maken met uw leidinggevende over het voortzetten van uw jaarafspraak en de daaraan gekoppelde te behalen resultaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie