Universiteit Leiden

nl en

Introductiedag

U wist misschien al dat de universiteit bestaat uit 7 faculteiten, ca. 5000 medewerkers en meer dan 20.000 studenten. Maar weet u ook waar het motto ‘Praesidium Libertatis’ vandaan komt? Wat het zweetkamertje is en waar het zich precies bevindt? En met welke actuele onderwerpen de universiteit momenteel in de belangstelling staat? Bij de introductie voor nieuwe medewerkers leert u de universiteit echt kennen.

Introductiedag nieuwe medewerkers

U kunt zich inschrijven voor de introductiedag via Self Service.

Aanmelden

Heeft u (nog) geen toegang voor Self Service, dan kunt u zich inschrijven via dit online inschrijfformulier.

Programma

Het College van Bestuur vindt het belangrijk dat u niet alleen bekend raakt met uw nieuwe werkplek, maar ook met de ambities en tradities van de oudste universiteit van Nederland. Daarom wordt er vier keer per jaar een introductie voor nieuwe medewerkers georganiseerd. Tijdens deze dag staan de volgende onderwerpen op het programma:

  • de geschiedenis van de universiteit
  • de huidige koers en toekomstige ontwikkelingen
  • een speeddate met uw nieuwe collega’s
  • een rondleiding langs de mooiste gebouwen van de universiteit

Ervaringen van collega's

Veel van uw nieuwe collega's gingen u al voor en woonden de introductiedag bij. Hieronder vindt u een greep uit hun ervaringen:

Welkom! Fijn dat je er bent. Om je alvast op weg te helpen, hebben we een introductiemagazine ontwikkeld. Hierin vind je alle ins en outs: praktische informatie, ervaringen van collega's, de geschiedenis van de faculteit en van de stad Leiden etc. Heel veel succes en plezier!

introductiemagazine
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.