Universiteit Leiden

nl en

360 graden feedback

Je wilt een nieuwe stap zetten in je loopbaan? Als wetenschappelijk en ondersteunend personeel van de Universiteit Leiden kun je gebruikmaken van verschillende mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding en -advies van de Universiteit Leiden, zoals 360 graden feedback.

Wil je weten wat anderen als je sterke en zwakke punten zien? 360 graden feedback helpt daarbij.

Inhoud

Je begint met het invullen van een zogeheten "Management Drives-vragenlijst", waarmee je inzicht krijgt in je eigen drijfveren. Vervolgens vullen jij en anderen - in de vorm van collega’s, manager, medewerkers of opdrachtgevers - een Management Drives-feedbackvragenlijst over jou in.

Resultaat

De feedbackresultaten worden vastgelegd in een “spiegel” en door je coach met jou besproken. Deze spiegel geeft een beeld van de wijze waarop je naar je eigen gedrag kijkt én hoe anderen je gedrag ervaren. Je ontvangt daarmee meer inzicht in je sterke en zwakke punten. Aan de hand hiervan kun je nadenken over ontwikkelthema’s en een plan van aanpak maken om je gedrag te wijzigen: welke gedragsaspecten wil je behouden, ontwikkelen en loslaten?

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over 360 graden feedback kun je contact opnemen met één van de loopbaanadviseurs of een mail sturen naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.