Universiteit Leiden

nl en

360 graden feedback

U wilt een nieuwe stap zetten in uw loopbaan? Als wetenschappelijk en ondersteunend personeel van de Universiteit Leiden kunt u gebruikmaken van verschillende mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding en -advies van de Universiteit Leiden, zoals 360 graden feedback.

Wilt u weten wat anderen als uw sterke en zwakke punten zien? 360 graden feedback helpt daarbij.

Inhoud

U begint met het invullen van een zogeheten "Management Drives-vragenlijst" waarmee u inzicht krijgt in uw eigen drijfveren. Vervolgens vullen u en anderen - in de vorm van collega’s, manager, medewerkers of opdrachtgevers - een Management Drives-feedbackvragenlijst over u in.

Resultaat

De feedbackresultaten worden vastgelegd in een “spiegel” en door uw coach met u besproken. Deze spiegel geeft een beeld van de wijze waarop u naar uw eigen gedrag kijkt én hoe anderen uw gedrag ervaren. U ontvangt u daarmee meer inzicht in uw sterke en zwakke punten. Aan de hand hiervan kunt u nadenken over ontwikkelthema’s en een plan van aanpak maken om uw gedrag te wijzigen: welke gedragsaspecten wilt u behouden, ontwikkelen en loslaten?

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over 360 graden feedback kunt u contact opnemen met één van de loopbaanadviseurs of een mail sturen naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.