Universiteit Leiden

nl en

Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding kunt u zich oriënteren op de volgende stap in uw loopbaan. U kunt die volgende stap zitten in uw huidige baan of in een nieuwe functie, binnen en buiten de universiteit.

Sluit uw huidige functie niet meer goed aan op uw persoonlijke ontwikkeling? Of loopt uw contract af en moet u een nieuwe baan gaan zoeken? Er zijn veel verschillende redenen om in aanmerking te komen voor loopbaanadvies. 

Intakegesprek en kosten

Alle loopbaantrajecten beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. Daarin kijken we naar uw situatie en welke vragen u heeft en hoe we u hiermee kunnen helpen. Wilt u na de intake een loopbaantraject starten, dan is toestemming van uw leidinggevende nodig. De kosten van dat traject worden aan uw leidinggevende doorbelast. Het intakegesprek is kosteloos en vertrouwelijk. U heeft hiervoor geen toestemming nodig van uw leidinggevende. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek via het aanmeldingsformulier loopbaanbegeleiding. Voeg ook uw CV als bijlage toe. Of stuur een e-mail naar loopbaanadvies@bb.leidenuniv.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over loopbaanbegeleiding kunt u terecht bij een van de loopbaanadviseurs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie