Universiteit Leiden

nl en

Mobiliteit

Heb je bepaalde kwaliteiten die je op je werk verder zou willen ontwikkelen? Of vraag je je af of je nog wel op de juiste plek zit en zou je graag wat anders willen, maar weet je niet wat of waar je moet beginnen?

Als medewerkers binnen de universiteit van functie of organisatieonderdeel willen wisselen, dan stimuleert de Universiteit Leiden dat. Een nieuwe werkplek biedt inspiratie en de mogelijkheid tot groei. Interne mobiliteit leidt tot duurzame inzetbaarheid, tevreden medewerkers, behoud van kwaliteiten en het vergroot de wendbaarheid van onze organisatie.

Op het Career Platform kun je terecht voor handige tips en tools om je talenten, valkuilen en energiegevers te onderzoeken. Met online tests leer je jezelf beter kennen zodat je je goed kunt oriënteren op een volgende stap. Je ontdekt hoe je de beste keuzes maakt voor jouw ontwikkeling en werkgeluk. Ga zelf aan de slag of bekijk de begeleidingsmogelijkheden.

Kijk regelmatig op de vacaturesite van de universiteit. Iedere dinsdag worden nieuwe vacatures geplaatst. Als interne kandidaat heb je bij gelijke geschiktheid voorrang. Voor vacatures binnen de academische wereld kun je terecht op academictransfer.nl. Andere relevante vacaturepagina's zijn intermediair.nl en LinkedIn jobs.

Ben je leidinggevende van een medewerker die toe is aan een volgende stap? Het jaarlijkse Resultaat- en Ontwikkelingsgesprek (R&O gesprek) is hét moment om te evalueren en om eventuele opleidingswensen of een gewenste loopbaanstap te bespreken. Wijs je medewerker op de mogelijkheden op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en opleidingen die op deze pagina genoemd worden.

Hulp nodig bij het voeren van gesprekken over persoonlijke ontwikkeling? Help je medewerkers groeien is een training van New Heroes voor leidinggevenden. In deze training leer je hoe je persoonlijke ontwikkeling op de kaart zet bij jouw medewerkers, het gesprek aangaat en medewerkers blijft activeren en motiveren.

Om de interne mobiliteit van medewerkers in de regiekolommen P&O, Financiën, ICT, Communicatie, Juridische Zaken, Onderwijsadministratie, en die van facultaire beleidsmedewerkers en instituutsmanagers te bevorderen zijn beleidsafspraken gemaakt. Deze afspraken hebben betrekking op de werving, selectie en mobiliteit van deze groep medewerkers. Denk hierbij aan de samenstelling van de selectiecommissie, de mobiliteitsclausule in de arbeidsovereenkomst en afspraken over interne openstelling van vacatures.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.