Universiteit Leiden

nl en

Trainingsaanbod

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Dit doen we door je te ondersteunen bij je loopbaan en je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. Daarom biedt de universiteit een breed scala aan trainingen aan.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een divers trainingsaanbod van persoonlijke effectiviteit en docentprofessionalisering tot subsidieaanvragen en kunstzinnige vorming. Alles is erop gericht dat medewerkers nu en in de toekomst met enthousiasme en energie hun werk doen en het gevoel hebben dat hun capaciteiten ten volle worden benut.

Bekijk het uitgebreide trainingsaanbod van de universiteit.

Bekijken

Aanbieders

Het trainingsaanbod van de universiteit wordt verzorgd door verschillende interne aanbieders:

 • Universitaire Bibliotheken Leiden

  Het trainingsaanbod van de bibliotheek richt zich op het werken met de bibliotheeksystemen en het verwerken en beoordelen van wetenschappelijke informatie.
 • HRM Learning and Development

  Het trainingsaanbod van HRM Learning and Development richt zich op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden zoals leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit.
 • New Heroes

  Volg gratis en online een training op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling bij New Heroes.  De innovatieve en interactieve elementen maken online leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar.
 • LLInC

  Het trainingsaanbod van het LLInC richt zich op de scholing van docenten.
 • LURIS

  Het trainingsaanbod van LURIS richt zich op de ondersteuning bij het aanvragen van externe onderzoeksfinanciering.
 • Academisch Talencentrum

  Het trainingsaanbod van het talencentrum richt zich op taal- en acculturatiecursussen.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.