Universiteit Leiden

nl en

Opleidingen, coaching en loopbaanbegeleiding

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Dit doen we door u te ondersteunen bij uw loopbaan en uw persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. We proberen er zo voor te zorgen dat u de kans krijgt om u te ontplooien.

Trainingsaanbod

De universiteit biedt een breed scala aan cursussen aan. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van uw leiderschapsvaardigheden en uw persoonlijke effectiviteit. Of speciale trainingen voor promovendi en postdocs.

Misschien wilt u zich als docent (verder) ontwikkelen. Dat kan door het behalen van de Basis Kwalificatie Onderwijs of Senior Kwalificatie Onderwijs. Wilt u het onderwijs op een hoger plan tillen en vernieuwen? Dan is de Teachers’ Academy wellicht wat voor u.

Trainingsaanbod

Ga naar het uitgebreide trainingsaanbod van de universiteit.

Bekijk alle trainingen

Loopbaanbegeleiding

Zoekt u een functie die (beter) past bij uw persoonlijke ontwikkeling? Of u wilt beter omgaan met de uitdagingen van uw huidige werk? Met loopbaanbegeleiding kijken wij samen met u welke mogelijkheden er zijn binnen en buiten de Universiteit Leiden. 

Soms biedt een nieuwe werkplek binnen de universiteit u inspiratie en de mogelijkheid tot groei.

Welke interne vacatures staan er op dit moment open?

Bekijk hier de interne functies

Van werk naar werk

De Universiteit Leiden vindt het belangrijk om medewerkers met een aflopend dienstverband te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Afhankelijk van de duur van uw dienstverband en uw persoonlijke behoeften zijn er diverse mogelijkheden voor ondersteuning. Van loopbaanadvies tot een workshop solliciteren.

Als u uw huidige werk niet langer kunt (blijven) uitoefenen, kijken wij of wij u kunnen herplaatsen. Lees hier meer over de voorwaarden en hoe zo’n herplaatsing werkt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.