Universiteit Leiden

nl en

Trainingen & migratie

Facultaire implementatieteams (FIT’s) verzorgen de migratiewerkzaamheden en trainingen voor de overgang naar Brightspace per 31 augustus 2020. Ook na deze datum vindt migratie van vakken uit Blackboard naar Brightspace plaats en zijn er opties voor het volgen van trainingen.

Trainingen

Samen met het centrale implementatieproject ondersteunen de FIT's de migratie van uw vak. Reken daarbij op ervaren en goed getrainde student-assistenten, die u kunnen begeleiden bij de overstap. Klik op de link naar uw faculteit voor specifieke migratie- en trainingsinformatie.

Om Brightspace eigen te maken zijn diverse trainingen ontwikkeld. Via uw FIT heeft u een trainingsmenukaart ontvangen. Of klik hier voor het centraal georganiseerde trainingsaanbod. 

Online support site

Instructies over het inrichten van uw onderwijs in Brightspace vindt u op https://universiteitleiden.screenstepslive.com. De website is een catalogus met daarin stap-voor-stap beschrijvingen van de mogelijkheden binnen Brightspace. Naast informatie per thema treft u hier korte instructievideo's en klikbare pdf's als handleiding; zoals deze quick start guide.   

Instructievideo

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.