Universiteit Leiden

nl en

Online tentamens aanvragen

Voor het aanvragen van tentamens kun je contact opnemen met ECOLe. Wees op tijd met je aanvraag en lever de gevraagde informatie aan. Nog niet zeker hoe je je tentamen vorm wilt gaan geven? Wij helpen je graag de beste optie te vinden.

Tool Request  
Tentaminering in Remindo (op afstand of op locatie) Vul het Excel bestand ‘Request Online Remindo Exam (with or without proctoring)’ (Engels), in, te vinden in de rechterbalk, en verstuur deze naar ecole@hum.leidenuniv.nl  
Brightspace: Turnitin Lees het protocol for take home exams in Brightspace (Engels). Hulp nodig? Mail dan naar ecole@hum.leidenuniv.nl  
Brightspace: Quizzes Lees het protocol voor Quizzes in Brightspace. Hulp nodig? Mail dan naar ecole@hum.leidenuniv.nl  
Remindo voor wekelijkste opdrachten  Contacteer ecole@hum.leidenuniv.nl voor de mogelijkheden.  

Vraag je Remindo tentamens aan

Zorg ervoor dat je je tentamens zo snel mogelijk aanvraagt. Let op: Voor tentamens in Remindo hebben we je aanvraag minimaal 20 werkdagen van te voren nodig.

Download het aanvraagformulier en stuur het ingevuld op naar ecole@hum.leidenuniv.nl.

Je ontvangt daarna van ECOLe een uitgebreider settingsformulier voor alle details van de toets. Gebruik nooit een oud settingsformulier.

Module: Toetsen met Remindo

Deze online module loopt langs alle stappen voor het klaarzetten van je digitale tentamen in Remindo samen met ECOLe

Module

Voor tentamens via Brightspace is het verstandig om minimaal 2 weken van te voren contact op te nemen met ECOLe om de opzet te bespreken. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.