Universiteit Leiden

nl en

(Technische) ondersteuning

Om het hybride onderwijs te faciliteren, wordt vanuit de teacher support desks ondersteuning geboden, zowel op didactisch als op uitvoerend vlak.

Faciliteiten in de zalen

Er is in elk lokaal bij wijze van service een hygiënestation beschikbaar voor het tussentijds schoonhouden van apparatuur (bijv. voor presentaties van studenten die elkaar afwisselen tijdens college).

Technische ondersteuning hybride onderwijs

Vanuit ICLON, CfI en UFB is ondersteuning beschikbaar voor onder meer:

  1. Apparatuur: vaste camera's voor weblectures, de koffertjes en permanent opgestelde apparatuur voor hybride onderwijs;
  2. Pilots met hybride onderwijsruimtes (Learning Anywhere) die onderdeel uitmaken van de plannen voor de ‘Campus van de Toekomst’ en de digitaliseringsstrategie en die versneld uitgevoerd kunnen worden;
  3. Getrainde studentassistenten vanuit het CfI, bijvoorbeeld als moderator bij hybride onderwijs;
  4. Een tool in Brightspace waarmee de student aan kan geven vanwege coronamaatregelen niet fysiek naar de campus te kunnen, zodat indeling in hybride werkgroepen eenvoudig ingeregeld kan worden. De tool is standaard geïntegreerd in alle Brightspace cursussen en hoeft enkel op zichtbaar te worden gezet voor gebruik. Een handleiding voor het gebruik van de tool vind je hier.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.