Universiteit Leiden

nl en

MyTimetable

Sinds 2 september 2020 is de roosterpublicatietool MyTimetable voor alle studenten, docenten en overige medewerkers van FGW in gebruik genomen. Hiermee vervangt My TimeTable de weekroosters op de website. De grootste voordelen: meer mogelijkheden, koppelingen met andere tools en veel gebruiksgemak.

Welke mogelijkheden biedt MyTimetable?

MyTimetable toont standaard alle vak- en opleidingsroosters en biedt, in tegenstelling tot de meeste huidige roosters, de optie om een persoonlijk rooster samen te stellen en dat te tonen in dag-, week- of lijstweergave. 

Vakken waaraan je als docent bent gekoppeld, zie je automatisch in je persoonlijke rooster staan. Je kunt ervoor kiezen om zelf andere roosters toe te voegen. MyTimetable onthoudt roosters die je toevoegt en toont deze de volgende keer dat je inlogt automatisch. Ook voor andere medewerkers zijn deze mogelijkheden beschikbaar.

Je kunt je rooster vanuit MyTimetable koppelen aan je agenda-applicaties op je smartphone zoals Outlook, Google Agenda en Apple Agenda. Als je dit hebt gedaan, verschijnen roosterwijzigingen ook automatisch in je agenda-app. Bovendien krijg je desgewenst per e-mail een notificatie van de roosterwijziging.

Inloggen

Je kunt inloggen in met je ULCN-accountgegevens.

Waar kan ik terecht met vragen?

Op de ‘Help’ pagina in MyTimetable vind je een uitgebreide instructie. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op via de helpdeskportal van het ISSC.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Karin van der Zeeuw, via onderwijsvoorb@hum.leidenuniv.nl.

Voor een vliegende start met MyTimetable is een handleiding beschikbaar. 

Instructievideo

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.