Universiteit Leiden

nl en

Cursussen

Een cursuspagina geeft informatie over een specifieke cursus voor een specifieke doelgroep

Cursussen zijn te vinden onder Gedeelde content (nl) > Cursussen, of Gedeelde content (en) > Courses. Cursussen moeten in de juiste submap terechtkomen. Kies de juiste folder voor het aanmaken van jouw cursus.

Cursussen kunnen worden getoond op de:

  • Externe website
  • Medewerkerswebsite
  • Studentenwebsite
  • Bibliotheekwebsite
  • Vrije ruimte websites

Tip:
Bij locatie is het mogelijk om aan te geven dat een cursus online wordt gegeven.

Cursus handleiding

Download de uitgebreide cursus handleiding

Cursussen.pdf

Cursusoverzicht

De cursus overzichtspagina laat in eerste instantie alle beschikbare cursussen zien, onafhankelijk van de gekozen context. Vervolgens kan de gebruiker filteren op faculteit, waarbij alleen de cursussen voor de gekozen faculteit worden getoond.

Gebruikers kunnen filteren op thema, waarbij subthema’s openen als je een hoofdthema hebt gekozen. Verder hebben gebruikers de beschikking over een werkvorm en aanbieder filter. De cursussen worden op datum gesorteerd, waarbij de meeste recente als eerste wordt getoond. Hiervoor wordt dus de opgegeven startdatum(s) gebruikt die bij een cursus is ingevoerd. Cursussen zonder datum worden onderaan geplaatst, alfabetisch gesorteerd op titel.

NB.

Op de bibliotheekwebsite zijn alleen de facetfilters Thema en Werkvorm toegevoegd aan de cursusoverzichtspagina.

Leergang

Naast cursussen worden in het cursusoverzicht ook leergangen getoond. Deze staan onderaan in het overzicht (ze hebben immers geen datum). Selecteer bij facet Werkvorm “Leergang” om alleen de leergangen te zien. Raadpleeg de handleiding voor meer info omtrent leergangen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.