Universiteit Leiden

nl en

Nieuwsbrief footer

Een nieuwsbrief footer is een optioneel onderste gedeelte van een nieuwsbrief document. De footer bestaat uit een aantal links in kleine tekst en optionele social media buttons. Vanuit een nieuwsbrief kan er verwezen naar deze nieuwsbrief footer. De footer is los als documenttype gedefinieerd zodat één footer onder meerdere verschillende nieuwsbrieven gezet kan worden. De onderstaande afbeelding geeft een voorbeeld van een footer:

Nieuwsbrief footers zijn te vinden onder Gedeelde content (nl) > Nieuwsbrief, of Gedeelde content (en) > Newsletter. Maak een nieuwsbrief footer document aan in de juiste submap binnen de map. 

Als je met de muis over de gewenste submap beweegt, dan verschijnen er drie puntjes naast de map: klik daar op en kies Voeg nieuwe nieuwsbrief footer toe...

Vul vervolgens de naam van de nieuwsbrief footer in.

Een nieuwsbrief footer wordt alleen getoond als hier naar verwezen wordt in een Nieuwsbrief document. Zie Nieuwsbrief voor meer informatie over nieuwsbrief documenten.

Meer nieuws
Dit veld bevat een link naar maximaal één interne of externe pagina. De titel en de URL zijn verplichte velden.

Afsluitende links
Dit veld bevat één of meerdere links naar interne of externe pagina's. De titels en de URL's zijn verplichte velden.

Aanmeldlink
Dit veld is bestemd voor een link naar een pagina waar je je kan aanmelden voor de betreffende nieuwsbrief. De titel en de URL zijn verplichte velden.

Afmeldlink
Dit veld is bestemd voor een link naar een pagina waar je je kan afmelden voor de betreffende nieuwsbrief. De titel en de URL zijn verplichte velden.

Social Media
In dit veld kunnen verwijzingen opgenomen worden naar verschillende social media. Deze worden getoond als aanklikbare knoppen, één per sociaal netwerk. Opties zijn Facebook, Flickr, Google+, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter en YouTube links. Het sociale netwerk en de URL zijn verplichte velden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.